Hvem er jeg?

 

Far, ægtemand, Art director

Jeg er født og opvokset i Kolding, hvor jeg første gang så dagens lys i 1983. De kreative gener løber i familien, og det har altid ligget lidt i kortene, at jeg ligesom min far ville ende indenfor det kreative og grafiske. Derfor kom det ikke bag på nogen, da jeg i 2000 startede i lære som grafiker hos Prinfo i Kolding.

Efter min læretid blev jeg i virksomheden yderligere tre år som grafiker, muligheden bød sig for at træde ind i internettets fagre verden og kaste mig over de mange nye muligheder i det Holstebro-baserede webbureau MCB. Her har jeg siden 2007 beskæftiget mig med alt fra webdesign til mere traditionelle grafiske opgaver som logoer, plakater, brevlinjer og meget andet. I 2012 startede jeg i virksomheden Customerwise, hvor jeg blev partner og designchef og har arbejdet med e-handels design som min primære fokus, vækst på bundlinjen igennem design.

Når den ikke står på arbejde, går det meste af min tid til familien og venner. Og når tiden er til det hygger jeg mig med Crossfit og et godt glas vin.

underskrift